ابزارهای گوگل

شاید تجربه بسیار زیادی را در زمینه استراتژی های محتوا نویسی داشته باشید. و یا تکنیک و روشهای بروزی را در این مسیر بدانید. اما دانستن 11 قابلیت از ابزارهای گوگل برای بازاریابی تولید محتوا ا این امکان را برای شما به همراه دارد که پیشرفت بسیار چشمگیری در عملکرد سایت و بازدید آن داشته باشید.

برای رسیدن به رتبه های بالا باید برای استراتژی محتوای خود برنامه ریزی درستی داشته باشید. گوگل در این مسیر با 10 ابزار رایگان شما را همراهی می کند. با دانستن این قابلیت ها و بکارگیری درست از آن ها به درستی به مسیر اصلی خود خواهید رسید.

مطلب مرتبط: چرا باید تقویم محتوایی داشته باشیم.

11 نمونه از ابزارهای گوگل برای بازاریابی محتوا

1) کیورد پلنر (keyword Planner)

در این ابزار شما به بهترین شکل به کلمات کلیدی برای کسب و کار خود و استراتژی محتوا  دست پیدا خواهید کرد. keyword Planner یکی از ابزارهای قدیمی و همچنان محبوب برای حوزهبازاریابی تولید محتوا به شمار می رود. دسترسی راحت و قابلیت های زیاد از دلایل محبوبیت این ابزار به شمار می رود.

اگر می خواهید رتبه های بالایی را بدست بیاورید و ترافیک خوبی در وب سایت شما ایجاد شود؛ باید از کلمات کلیدی به روز استفاده کنید.

ابزارهای گوگل
keyword-planner

2) ابزارهای گوگل (Double Click Search By Google)

اگر Google Adwords در مسیر واژگان کلیدی همراه شماست، Double Click Search نیز یکی از ستون های استراتژی بازاریابی موتور جستجو یا SEM آن خواهد بود.

سرویس دابل کلیک گوگل یکی از ابزارهای گوگل است که شما را در تحلیل و ارزیابی تبلیغاتتان همراهی و کمک می کند. در این مسیر شما کلمه کلیدی هدف را سرچ می کنید؛ تا گرایش مخاطبان خود را به آن بدست بیاورید.

استراتژی محتوا
double-click-search-by-google

3) گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)

قابلیت هایی چون تعداد بازدیدکنندگان وب سایت شما و اینکه چه میزان به مراتب از سایت شما دیدن می کنند، همگی از قابلیت های این ابزار به شمار می روند.

این دسترسی، میزان بازدید وب سایت شما را مرتبا بررسی خواهد کرد و میزان درستی از میزان بازدید برای شما به همراه دارد. از گزینه های بیشتری چون مدت زمان بازگذاری صفحه، نمایش صفحه در هر بازدید و مدت زمان ماندن کاربر در هر مشاهده را برای شما گزارش می دهد.

ابزارهای گوگل
Google Analytics

4) وب مستر تولز (Google Search Console)

این دسترسی بسیار شبیه به آنالیز گوگل می باشد. این ابزار قابلیت های بسیار گسترده ای را برای شما به همراه دارد. اما یکی از بهترین قابلیت این ابزار سرچ ترافیک می باشد که عملکرد سایت شما در نتایج بدست آمده گوگل بررسی و تحلیل می کند.

ابزارهای رایگان گوگل
Google Search Console

5) گوگل شیت (Google Sheets)

برای ثبت و پیگیری محتواهای وارد شده به سایت خود و اشتراک راحت آن با سایر افراد گروه لازم است از Google Sheets بهره ببرید. این ابزار  ساده ترین و اثرگذارترین اطلاعات را در اختیار کاربران می گذارد.

شما از این ابزار برای ایجاد تقویم محتوایی نیز می توانید استفاده کنید و فهرستی از کارهایی که باید انجام شود را داشته باشید. نظم و بروزرسانی از بزرگترین مزیت های این ابزار بشمار می رود.

استراتژی های محتوانویسی
Google Sheets

6) ابزارهای گوگل (Google suite)

اگر با گروهی در یک پروژه مشترک فعالیت دارید، استفاده از این پنل بسیار کاربردی خواهد بود. Google suite بهترین ابزارهای مشارکتی است که برخی از نرم افزارهای روز را در دسکتاپ خود خواهید داشت.

با این پنل شما به  Google Docsبرای فایل هایی با فرمت ورد، Google Sheets برای داده های گسترده، Google Slides برای داده های پاورپوینت و البته برای داده های نظرسنجی نیز از  Google Forms بهره می برید.

البته از دیگر قابلیت های این دسترسی منظور تجزیه و تحلیل و اشتراک گذاری تحلیل داده ها، بازاریابی تولید محتوا  یا ساخت اسلایدها یا انجام نظرسنجی، کتاب های الکترونیکی یا پست وبلاگی استفاده می گردد. ذخیره داده ها و دسترسی ساده به آن ها از قابلیت های اصلی این برنامه می باشد.

محتوا نویسی
Google suite

7) ابزارهای رایگان گوگل، گوگل پلاس (Google Plus)

در این مکان به راحتی می توانید؛ با دیگران در ارتباط باشید. محتواهای خود را با آن ها به اشتراک بگذارید. با این ابزار، محتوای خود را به اشتراک بگذارید.شبکه مخاطبان خود را گسترده کنید.  محتوایی کارآمد برای کسب و کار خود داشته باشید. این موارد همگی در مسیر استراتژی محتوا  همراه شما خواهند بود.

 

8) بازاریابی تولید محتوا، ابزار ( Google My Business)

این ابزار برای کاربران ایرانی در دسترس نخواهد بود. اما با کمک آن می توانید اطلاعات کاملی از کسب و کار خود ایجاد کنید که در نتایج جستجو به خوبی نمایش داده شود.

ابزارهای رایگان گوگل
Google My Business

9) ابزارهای گوگل، اسناد گوگل (Google Docs)

شما با استفاده از این ابزار برای محتوای خود قابلیت هایی مانند، بررسی غلط املایی، شمردن دقیق کلمات متن، قراردادن متن و تصویر و اشتراک راحت و سریع را خواهید داشت. این ابزار برای نوشتن محتوا گزینه ای بسیار راحت وسریع می باشد.

10) گوگل ترند (Google Trends)

زمانی که دیگر استراتژی محتوا  را برای خود پیدا نمی کنید. شاید ابزار کیبورد پلنر شما را همراهی کند؛ اما این مورد کافی نیست. برای استفاده از طوفان فکری از گوگل ترند استفاده کنید.

با این ابزار کلمات کلیدی و موضوعات داغ را پیدا کنید و البته میزان بررسی و موضوعات داخلی را جستجو کنید. این مسیر رویکرد جدیدی را برای شما به همراه خواهد داشت.

ابزارهای گوگل
Google Trends

11) ابزارهای گوگل، (Google Alerts)

گوگل آلرت را برای خود فعال کنید تا در هر زمانی که به عبارت کلیدی شما اشاره شد و بازدید داشتید، از آن مطلع شوید. البته از یک جهت نیز رقیبان، محصولات آن ها و خدمات ارائه شونده آن ها را پیدا خواهید کرد. اطلاعات کاملی از آن ها خواهید داشت.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.